1. HOME
  2. chevron_right
  3. BOEKEN
  4. chevron_right
  5. KAMER(s) RESERVEREN

Denkt u ook nog even aan de interessante arrangementen met een mooie korting:

  • Zomerweek arrangement voor 2 personen, van vrijdag tot vrijdag (7 nachten)
  • Midweek arrangement voor 2 personen, van maandag tot vrijdag (4 nachten)

Beschikbaarheid checken en aanvragen

Wij maken gebruik van het boekingssysteem van BedandBreakfast.nl. Wanneer u reserveert krijgt u van hen automatisch een email. Wij nemen daarna het contact met u over. Mocht uw bevestiging een hogere prijs vermelden dan de prijs op onze site, dan geldt de prijs die u op ónze website heeft gelezen.

Zodra de versoepeling van de Coronamaatregelen het toelaat, is het ook weer mogelijk om de hele boerderij af te huren, bijvoorbeeld voor een familieweekend of een gezellig verblijf met vrienden? Laat het ons via dit aanvraagformulier weten of bel 0651110090.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Indien ‘Corona’ óns noodzaakt uw reservering te annuleren, dan krijgt u uiteraard uw aanbetaalde geld terug. Indien u zelf besluit a.g.v. algemeen geldende Corona-maatregelen uw reservering te annuleren, dan kan dat kosteloos tot een week voor aanvang van uw geplande verblijf. U krijgt uw aanbetaling dan van ons terug. Indien u uw reservering binnen een week voor aanvang van uw geplande verblijf annuleert dan krijgt u van ons een voucher voor een verblijf op een later moment. Uw aanbetaling blijft dan bij ons. Indien u op de dag van aankomst of tijdens uw verblijf annuleert, dan hebben wij het recht om geen restitutie te verlenen.

Mogelijk dat u via een externe boekingssite hebt gereserveerd. Wij vragen u dan ook via die site te annuleren. Annuleringskosten van externe boekingssites zult u zelf moeten dragen.

Overzicht

Menu