1. HOME
  2. chevron_right
  3. BOEKEN
  4. chevron_right
  5. KAMER(s) BOEKEN

Beschikbaarheid checken en aanvragen

U ontvangt een bevestigingsmail van BedandBreakfast.nl als afzender omdat wij gebruikmaken van hun boekingssysteem.

Huidige Coronamaatregelen laten het ook toe om de hele boerderij af te huren, bijvoorbeeld voor een familieweekend of een gezellig verblijf met vrienden. Laat het ons via het contactformulier weten of bel 0651110090.

ANNULERINGSVOORWAARDEN

Indien ‘Corona’ óns noodzaakt uw reservering te annuleren, dan krijgt u uiteraard uw aanbetaalde geld terug. Indien u zelf besluit a.g.v. algemeen geldende Corona-maatregelen uw reservering die u direct bij ons heeft gedaan te annuleren – dus niet via een externe boekingsite – dan kan dat kosteloos tot een week voor aanvang van uw geplande verblijf. U krijgt uw aanbetaling dan van ons terug. Indien u uw reservering binnen een week voor aanvang van uw geplande verblijf annuleert dan krijgt u van ons een voucher voor een verblijf op een later moment. Uw aanbetaling blijft dan bij ons. Indien u op de dag van aankomst of tijdens uw verblijf annuleert, dan hebben wij het recht om geen restitutie te verlenen.

Mogelijk dat u via een externe boekingsite hebt gereserveerd. Wij vragen u dan ook via die site te annuleren. Annuleringskosten van externe boekingssites zult u zelf moeten dragen.

Overzicht

Menu