(NOG) GEEN BEPERKINGEN, WEL ATTENT

25-6-2022: Helaas zien we dat Corona weer de kop opsteekt. Gelukkig hebt u in onze Terpboerderij de ruimte. Want dankzij de ruime opzet van onze Bed & Breakfast faciliteiten is de 1,5 meter als vanzelf gewaarborgd. Bovendien beschikt elke suite over eigen sanitair op de kamer: een luxe inloopregendouche, een eigen toilet en een eigen wastafel.  En dankzij de ligging op het verstilde terpje van Jannum tussen de uitgestrekte de weilanden vindt u hier een oase van rust, ver van de stedelijke drukte. Een reservering van onze vergaderfaciliteiten doen we altijd op afspraak. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Verder treffen we nog steeds extra hygiënemaatregelen, waaronder:

  • We houden de 1,5 meter in acht en geven elkaar geen hand, wel een respectvolle namasté groet.
  • Wij serveren uw heerlijke ontbijt op een dienblad bij de ingang van uw suite. U kunt uw ontbijt nuttigen in uw suite of elders in de boerderij of op het terras bij een van de tafels.
  • In de algemene (ontbijt)ruimte, de Greide Seal, staan losse 2-persoons tafels. In de grote schuur en in de riante tuin staan ook diverse zitjes op ruime afstand van elkaar.
  • Uiteraard maken wij de suites zeer grondig schoon. Op diverse punten staat desinfecterende handgel. Bedlinnen en handdoeken worden (sowieso al) gewassen op 60 graden.
  • Wanneer u incheckt zullen wij nog enkele praktische tips met u doornemen en aangeven of en wanneer andere gasten er zijn of komen.

Uiteraard doen wij ook een beroep op uw medewerking om de ‘social distancing’ te waarborgen.

LUNCHEN & DINEREN

Gelukkig zijn er veel leuke restaurants bij ons in de buurt. Bij enkele kunt u maaltijden afhalen of laten bezorgen. Bij aankomst krijgt u van ons een overzicht van mogelijkheden. Ook kunt u op de websites eropuitinFriesland en www.eet.nu kijken. Daarop staan de namen van restaurants met afhaal- en bezorgmogelijkheden. In onze Terpboerderij hebben we plekken ingericht waar u kunt lunchen/dineren. Maak dan gerust gebruik van het uitgebreide servies dat u in de Greide Seal vindt. Daar vindt u tevens een uitgebreid assortiment lekkere (biologische) frisdranken, mooie lokale biertjes en heerlijke wijn die u bij uw maaltijd kunt nuttigen. Diner in the farm…

EN VERDER

Wij houden ons aan de RIVM- en Rijksoverheid Covid-19 maatregelen. U vindt ze hier.