GEEN BEPERKINGEN, WEL ATTENT

Gelukkig zijn alle Corona-maatregelen van tafel. U bent dus van harte welkom in onze Terpboerderij, zonder beperkingen. Maar dankzij de ruime opzet van onze Bed & Breakfast faciliteiten is de 1,5 meter als vanzelf gewaarborgd. Bovendien beschikken onze vier luxe suites elk over eigen sanitair op de kamer: een eigen wastafel, een luxe inloopregendouche en een toilet. Daarnaast vormen de indrukwekkende stilte en ruimte tussen de weilanden in Jannum een oase van rust, ver van de randstedelijke drukte. Daardoor ervaart u al snel dat heerlijke vakantiegevoel. Ook onze vergaderfaciliteiten kunnen weer worden gehuurd. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Verder treffen we nog steeds extra hygiënemaatregelen, waaronder:

  • Wij serveren uw heerlijke ontbijt op een dienblad bij de ingang van uw suite. U kunt uw ontbijt nuttigen in uw suite of elders in de boerderij of op het terras bij een van de tafels.
  • In de algemene (ontbijt)ruimte, de Greide Seal, staan 4 losse 2-persoons tafels. In de grote schuur en in de riante tuin staan ook diverse zitjes op ruime afstand van elkaar.
  • Uiteraard maken wij de suites zeer grondig schoon. Op diverse punten staat desinfecterende handgel. Bedlinnen en handdoeken worden (sowieso al) gewassen op 60 graden.
  • Wanneer u incheckt zullen wij nog enkele praktische tips met u doornemen en aangeven of en wanneer andere gasten er zijn of komen.

Uiteraard doen wij ook een beroep op uw medewerking om de ‘social distancing’ te waarborgen.

LUNCHEN & DINEREN

Gelukkig zijn de leuke restaurants bij ons in de buurt weer geopend. Ook zijn er nog steeds diverse restaurants waar of door wie u maaltijden kunt afhalen of laten bezorgen. Bij aankomst krijgt u van ons een overzicht van mogelijkheden. Ook kunt u op de websites eropuitinFriesland en www.eet.nu kijken. Daarop staan de namen van restaurants met afhaal- en bezorgmogelijkheden. In onze Terpboerderij hebben we plekken ingericht waar u kunt lunchen/dineren. Maak dan gerust gebruik van het uitgebreide servies dat u in de Greide Seal vindt. Daar vindt u tevens een uitgebreid assortiment lekkere (biologische) frisdranken, mooie lokale biertjes en heerlijke wijn die u bij uw maaltijd kunt nuttigen. Diner in the farm…

EN VERDER

Wij houden ons aan de RIVM- en Rijksoverheid Covid-19 maatregelen. U vindt ze hier.

Menu