1. HOME
  2. chevron_right
  3. FACILITEITEN

Terpboerderij Stilleven biedt 4 sfeervolle B&B suites die met veel gevoel voor luxe en comfort zijn ingericht. Ze zijn vernoemd naar de vier bekendste weidevogels in Friesland en bevinden zich onder de gerestaureerde, rietgedekte kap van de indrukwekkende schuur. Elke suite heeft een uniek eigen karakter waar u tot rust komt en kunt genieten in de stilte van het weidse Noord-Oost Friese landschap.

Ver weg van uw zakelijke omgeving, kunnen u en uw teamleden zich hier laten inspireren tot nieuwe inzichten en ideeën. Hier vindt u 2 schitterende, sfeervolle vergaderzalen waar u met 8 tot 12 personen in alle rust kunt vergaderen of in de grote schuur met meer personen. Ook kunnen wij uw vergaderarrangement volledig op maat verzorgen, uw meeting faciliteren en teambuilding activiteiten organiseren, zoals met een Terpsessie.

Naast al het moois dat Terpboerderij Stilleven te bieden heeft, valt er ook nog zoveel te beleven rondom deze unieke stilteplek. U kunt er zelf op uittrekken of ons een arrangement laten verzorgen. Iets op het gebied van natuur, zoals rondstruinen in het Waddenzeegebied, weidevogels spotten, een excursie naar een natuurinclusief boerenbedrijf. Of een culturele activiteit of iets culinairs? Er is voor elk wat wils.