1. HOME
  2. chevron_right
  3. FACILITEITEN
  4. chevron_right
  5. BELEVEN

BELEVEN

Er is onnoemlijk veel te beleven op en rondom de Terp van Jannum: Het prachtige en weidse noord-Friese land met z’n terpdorpen. Het land waar de Ee zich doorheen meandert richting de meest noordelijke elfstedenstad Dokkum. Nog geen vijf kilometer van de Waddenzee met Ameland en Schiermonnikoog in zicht. Zomaar enkele van de vele mogelijkheden. Hieronder tonen we u meer opties. Zowel voor individuele belevenissen als voor groepen. En staat uw voorkeur er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Komt u bij ons om te vergaderen, kijk dan hier ook even voor belevingsmogelijkheden en arrangementen.

BELEVINGSARRANGEMENTEN VOOR UW VERBLIJF IN ONZE B&B

Bezoek aan een moderne melkveehouderij om te zien hoe gepassioneerd Friese boeren met de natuur samenwerken voor eerlijke zuivelproducten.
Bezoek aan de meest noordelijke Elfstedenstad Dokkum met musea, authentieke winkeltjes, een bierbrouwerij en gezellige terrasjes.
Dagtocht Ameland of Schiermonnikoog.
Fietstocht langs de Flieterpen en uiteraard Hegebeintum, de hoogste terp van West-Europa met op elke terp een eeuwenoud kerkje om te bezichtigen.
Kwelderwandeltocht langs de Waddenkust met een bezoek aan het Kweldercentrum Noarderleech.
Waadràne excursie langs boerenbedrijven die natuurinclusief werken en biodiversiteit stimuleren (seizoensactiviteit).
Wadlopen, naar de overkant of over een deel van het wad (seizoensactiviteit, afhankelijk van weersomstandigheden en getijden).
Zeevissen vanaf Lauwersoog.
Menu