1. HOME
  2. chevron_right
  3. FACILITEITEN
  4. chevron_right
  5. ETEN & DRINKEN

We willen graag dat je verblijf in Terpboerderij Stilleven in alle opzichten een optimale beleving is van de Friese gastvrijheid. Daarom laten we je met het ontbijt en al het andere eten en drinken kennismaken met streekproducten. Bij voorkeur biologische, zoals de verse melkproducten van de Molketap in Reitsum. Lokale dranken zoals de smakelijke Kâld Kletske biertjes halen we bij de Dokkumer Bierbrouwerij. De Frison wijnen zijn weliswaar van Spaanse makelij maar met een zwaar Fries accent.

Op verzoek kunnen de koks van JanCooks4You een mooi dinerarrangement verzorgen voor groepen. Je vindt op deze pagina meer informatie over ons aanbod en mogelijkheden. En anders zijn er altijd nog de schitterende lokale restaurantjes. Bij sommige kun je zelfs terecht voor afhaal- of bezorgmaaltijden.

Terpboerderij Stilleven Live CookingLunch- en dinerarrangementen laten we verzorgen door de koks van JanCooks4You uit het nabijgelegen Engwierum. Ook zo’n lokale onderneming met oog voor kwaliteit.

Heel bijzonder én lekker is een live cooking arrangement. Je mag zelf je menu samenstellen uit een prachtig aanbod van biologische- en fantastische streekproducten, alles vers en met passie live voor jou bereid in onze sfeervol verlichte Grutte Skuorre.

Het diner wordt op een feestelijk gedekte tafel geserveerd in de Terpseal of Greideseal, een ongekend mooie ambiance. Uiteraard met een bijpassend drankenassortiment: van frisdranken, lokale biertjes of heerlijke wijnen.

Voor een live cooking arrangement is de minimum groepsgrootte 8 personen. Dat is wel zo leuk, want hoe fijn is het om in goed gezelschap van zo’n ongekend mooi diner te genieten… We werken je voorkeuren graag uit in een maatwerkofferte. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden.