1. HOME
  2. chevron_right
  3. FACILITEITEN
  4. chevron_right
  5. OVERNACHTEN

OVERNACHTEN

Terpboerderij Stilleven is geen rustpunt voor slechts een nacht. Dan zou u zichzelf echt tekort doen. Dit is een plek om tot rust te komen en te genieten van de stilte en de ongerepte natuur. Zo hoog in het noorden van Nederland komt u bovendien niet zo vaak. Daarom is het minimum verblijf in onze B&B twee nachten. Dat is trouwens ook een vriendelijk gebaar naar het milieu. Graag bellen we u vooraf nog even zodat we uw wensen kunnen bespreken en afstemmen op eventuele belevingsarrangementen die we graag tijdig vastleggen. Vanzelfsprekend krijgt u bij uw overnachtingen ook een fantastisch ontbijt met voornamelijk verse streekproducten. En als u uw dieetwensen dan ook aan ons doorgeeft, dan houden we daar natuurlijk rekening mee.

4 LUXE SUITES

We hebben vier luxe B&B-suites, vernoemd naar de vier bekendste Friese weidevogels. Elke suite heeft een uniek eigen karakter en is ingericht met veel gevoel voor stijl en comfort. Want dat is wat u bij ons moet voelen. U heeft vanzelfsprekend de beschikking over een eigen toilet en een comfortabele regendouche. De riante tweepersoons boxspring zetten we voor u klaar in de opstelling tweepersoons of in twee keer eenpersoons. Verder heeft elke suite een grote doorkijk naar de oude stalmuur waaraan nog steeds de verweerde drinkbakjes hangen voor de koeien die hier zo’n 150 jaar hebben gestaan. Door drie gerestaureerde stalramen kijkt u de weidse tuin in, waar elk jaargetijde steeds weer z’n mooiste kant laat zien.

TARIEVEN

Terpboerderij Stilleven is een plek om tot rust te komen en te genieten van de stilte en de prachtige omgeving. Daarom is het minimum verblijf in onze B&B twee nachten.

Prijs per kamer per nacht, o.b.v. 2 personen Prijs per kamer per nacht, o.b.v. 1 persoon
  • periode november – maart: €115,-
  • periode april – oktober: €130,-
  • periode november – maart: €100,-
  • periode april – oktober: €115,-

Deze tarieven zijn inclusief een heerlijk ontbijt met veel verse streekproducten, exclusief € 1,- toeristenbelasting per persoon per nacht.

Menu