1. HOME
  2. chevron_right
  3. FACILITEITEN
  4. chevron_right
  5. VERGADEREN
  6. chevron_right
  7. TERPSESSIE

TERPSESSIE

Teambuilding is een goed middel om teams beter te leren samenwerken, een andere werkwijze te leren of een nieuwe visie te laten omarmen. Wat dacht u van een terpsessie in onze bijzondere boerderij, in plaats van de klassieke heisessie in een businesshotel? In samenwerking met ervaren coaches bieden we een beproefde teambuildingssessie, de Terpsessie. De teamleden krijgen heldere inzichten in de doelstellingen van hun team en in de persoonlijke sterktes en kwaliteiten van elk teamlid. Vervolgens ontdekken ze de optimale rolverdeling binnen het team om gezamenlijk de gestelde doelen te kunnen verwezenlijken. Zonder veel theorie, maar wel met veel praktische zaken en ervaringen waarbij diverse werkvormen de revue passeren. Als vast onderdeel van dit programma gaat het team een Weidetocht lopen waarin ze existentiële onderwerpen bespreken met verrassende uitkomsten. Tijdens deze wandeltocht is een ontmoeting met je basale waarden en die van je collega’s onvermijdelijk.

De Terpsessie duurt 2 dagen met een overnachting en een heerlijk culinair arrangement. Vraag ons naar de mogelijkheden. Nadat we uw wensen hebben besproken ontvangt u onze offerte. De Terpsessie is bestemd voor teams van allerlei organisaties zoals: onderwijs, gemeente, zorginstellingen, bedrijfsleven en nog veel meer. De grootte van de teams kan variëren van 8 tot 16 deelnemers.

STRATEGIESESSIE

Past de strategie van uw bedrijf of organisatie nog wel bij de huidige tijd? Hoe komt u daar achter en wat is er dan nodig om vol vertrouwen de toekomst aan te gaan? Missie, visie en strategie zijn mooie begrippen. De kunst is om ze inhoud te geven die ertoe doet. Onze vergaderfaciliteit biedt een stille, inspirerende omgeving om tot goede inzichten te komen. En wij kunnen u daarbij helpen, want zo’n sessie vergt wel wat ervaring en begeleiding om tot de kern te komen.

Jan Massier, eigenaar van Terpboerderij Stilleven is tevens eigenaar van BePresent personal- en jobcoaching. Als coach begeleidt hij onder andere teams bij het bepalen van hun strategie en businessplannen. Hij onderzoekt graag met u welke opties er zijn om uw organisatie weer scherp aan de wind te laten varen. U vindt hier zijn CV.

VERZOEK OM INFORMATIE

Wilt u meer weten over de Terpsessie of Strategiesessie, vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op. U kunt uiteraard ook bellen: 06 5111 0090.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld