1. HOME
  2. chevron_right
  3. OVER STILLEVEN
  4. chevron_right
  5. CORONAMAATREGELEN

CORONA PAKKEN WE SAMEN AAN

Ook in tijden van Corona bent u welkom in onze Terpboerderij. Dankzij de opzet van onze Bed & Breakfast faciliteiten is die 1,5 meter bijna vanzelf gewaarborgd. Want onze vier luxe suites beschikken elk over een eigen wastafel, een luxe inloopregendouche en een toilet. Bovendien vormen de indrukwekkende stilte en rust tussen de weilanden in Jannum een natuurlijke quarantaine zodat u zich niet belemmerd voelt en al snel dat heerlijke vakantiegevoel krijgt. Al met al betekent het dat hier op onze halve hectare maximaal 8 gasten verblijven. Onze vergaderfaciliteit is in overleg te boeken.

Qua Corona-maatregelen hanteren wij de Overheids- en RIVM-richtlijnen. Verder hebben we extra hygiënemaatregelen getroffen, waaronder:

  • Wij serveren uw heerlijke ontbijt op een dienblad bij de ingang van uw kamer. U kunt uw ontbijt nuttigen in uw kamer of elders in de boerderij of op het terras bij een van de tafels.
  • In de algemene (ontbijt)ruimte, de Greide Seal, staan nu 2 in plaats van 4 tafels. In de grote schuur en in de riante tuin staan ook diverse zitjes op ruime afstand van elkaar.
  • Op diverse punten staat desinfecterende handgel. Verder maken ook alle contactpunten zoals deurklinken en lichtknopjes extra vaak schoon. Bedlinnen en handdoeken worden (sowieso al) gewassen op 60 graden.
  • Wanneer u incheckt zullen wij nog enkele praktische tips met u doornemen en aangeven of en wanneer andere gasten er zijn of komen.

Uiteraard doen wij ook een beroep op uw medewerking om de ‘social distancing’ te waarborgen en samen het Covid-19 virus buiten de deur te houden.

LUNCHEN & DINEREN

Per 1 juni zijn de meeste restaurants in onze directe omgeving weer geopend. Wilt u daar lunchen of dineren? Dan kan dat volgens de landelijke reserveringsregels. Ook is afhalen de goede optie. Kijk hiervoor op de website van eropuitinFriesland. In onze Terpboerderij hebben we plekken ingericht waar u uw diner kunt nuttigen. En verder kunt u lekkere (biologische) frisdranken, mooie lokale biertjes of een heerlijke fles wijn uit ons assortiment bestellen. Diner in the farm…

Menu