1. HOME
  2. chevron_right
  3. OVER STILLEVEN
  4. chevron_right
  5. CORONAMAATREGELEN

CORONA PAKKEN WE SAMEN AAN

Ook in tijden van Corona bent u welkom in onze Terpboerderij. Dankzij de opzet van onze Bed & Breakfast faciliteiten is die 1,5 meter bijna vanzelf gewaarborgd. Want onze vier luxe suites beschikken elk over eigen sanitair op de kamer: een eigen wastafel, een luxe inloopregendouche en een toilet. Bovendien vormen de indrukwekkende stilte en rust tussen de weilanden in Jannum een natuurlijke quarantaine zodat u zich niet belemmerd voelt en al snel dat heerlijke vakantiegevoel krijgt. Al met al betekent het dat hier op onze halve hectare maximaal 6 gasten verblijven. Onze vergaderfaciliteit wordt momenteel niet verhuurd.

Qua Corona-maatregelen hanteren wij de Overheids- en RIVM-richtlijnen. Verder hebben we extra hygiënemaatregelen getroffen, waaronder:

  • Per 14 oktober hebben we 3 van de 4 suites beschikbaar om nog meer ruimte te bieden aan onze gasten.
  • Wij serveren uw heerlijke ontbijt op een dienblad bij de ingang van uw kamer. U kunt uw ontbijt nuttigen in uw kamer of elders in de boerderij of op het terras bij een van de tafels.
  • In de algemene (ontbijt)ruimte, de Greide Seal, staan nu 3 in plaats van 4 tafels. In de grote schuur en in de riante tuin staan ook diverse zitjes op ruime afstand van elkaar.
  • Op diverse punten staat desinfecterende handgel. Verder maken ook alle contactpunten zoals deurklinken en lichtknopjes extra vaak schoon. Bedlinnen en handdoeken worden (sowieso al) gewassen op 60 graden.
  • Wanneer u incheckt zullen wij nog enkele praktische tips met u doornemen en aangeven of en wanneer andere gasten er zijn of komen.

Uiteraard doen wij ook een beroep op uw medewerking om de ‘social distancing’ te waarborgen en samen het Covid-19 virus buiten de deur te houden.

LUNCHEN & DINEREN

Per 15 oktober zijn de restaurants gesloten. Gelukkig kunt u bij diverse restaurants in de buurt maaltijden afhalen of zelfs laten bezorgen. Bij aankomst krijgt u van ons een overzicht van mogelijkheden. Ook kunt u alvast op de websites eropuitinFriesland en www.eet.nu kijken. Daarop staan de namen van diverse restaurants met afhaal- en bezorgmogelijkheden. In onze Terpboerderij hebben we plekken ingericht waar u kunt lunchen/dineren. Wij hebben een uitgebreid assortiment lekkere (biologische) frisdranken, mooie lokale biertjes en heerlijke wijn die u bij uw maaltijd kunt nuttigen. Diner in the farm…

ANNULEREN

Indien ‘Corona’ óns noodzaakt uw reservering te annuleren, dan krijgt u uiteraard uw aanbetaalde geld terug. Indien u zelf besluit a.g.v. algemeen geldende Corona-maatregelen uw reservering die u direct bij ons heeft gedaan te annuleren – dus niet via een externe boekingsite – dan kan dat kosteloos tot een week voor aanvang van uw geplande verblijf. U krijgt uw aanbetaling dan van ons terug. Indien u uw reservering binnen een week voor aanvang van uw geplande verblijf annuleert dan krijgt u van ons een voucher voor een verblijf op een later moment. Uw aanbetaling blijft dan bij ons. Indien u op de dag van aankomst of tijdens uw verblijf annuleert, dan hebben wij het recht om geen restitutie te verlenen.

Mogelijk dat u via een externe boekingsite hebt gereserveerd. Wij vragen u dan ook via die site te annuleren. Annuleringskosten van externe boekingssites zult u zelf moeten dragen.

EN VERDER

Wij houden ons aan de RIVM- en Rijksoverheid Covid-19 maatregelen. U vindt ze hier.

Menu