1. HOME
  2. chevron_right
  3. BOEKEN

U logeert in Terpboerderij Stilleven op basis van een verblijfsarrangement. Hoe langer u verblijft, hoe voordeliger de overnachtingsprijs. Vaste ingrediënten zijn de uniek gestylde suites. Alle voorzien van luxe en zeer comfortabele bedden, eigen regendouche, toilet en wastafel. Met elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse streek- en biologische producten. Omdat dit is een plek om tot rust te komen en te genieten van de stilte en de prachtige omgeving, is het minimum verblijf in onze B&B twee nachten. Uiteraard voor twee personen als voor één persoon per suite. U kunt bij ons op maandagen en op vrijdag inchecken. Dit zijn de verblijfsmogelijkheden:

nov – apr
2 personen
mei – okt
2 personen
nov – apr
1 persoon
mei – okt
1 persoon
Weekend Break, van vrijdag – zondag, 2 nachten € 240,- € 275,- € 210,- € 245,-

Bij dit arrangement van 2 nachten komt u aan op vrijdag. U kunt alvast de omgeving verkennen en ’s avonds culinair genieten, bijvoorbeeld in Zwarte Haan, het Lands End van Nederland. Op zaterdag trekt u er fijn op uit: richting de indrukwekkende Waddenkust en naar Dokkum, het pittoreske en meest noordelijke elfstedenstadje met z’n leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes. U slaapt op zondag heerlijk uit en neemt alle tijd voor onze fameuze ontbijtjes. Dankzij de optionele late checkout* verlengt u dit weekend om optimaal te genieten van de rust en ruimte van deze schitterende plek.

* Late checkout om 16:00, meerprijs € 15,- per suite. U kunt dit de dag voor uw vertrek doorgeven.

De prijzen zijn inclusief elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse -, biologische – en streekproducten, exclusief € 1,50 p.p.p.n toeristenbelasting.
De inchecktijd is vanaf 16:00 uur. U kunt uitchecken tot 10:30 uur.

Menu