1. HOME
  2. chevron_right
  3. BOEKEN

TARIEVEN B&B SUITES

Terpboerderij Stilleven is een plek om tot rust te komen en te genieten van de stilte en de prachtige omgeving. Daarom is het minimum verblijf in onze B&B twee nachten. U kunt natuurlijk ook een mooi arrangement boeken. Of wilt u graag de hele boerderij afhuren, bijvoorbeeld voor een familieweekend of een midweek met vrienden? Dat kan natuurlijk ook. Informeer gerust naar de prijs.

Reguliere kamerprijzen

Prijs per kamer per nacht op basis van 2 personen, €130,-*
U geniet samen van de prachtige luxe suite met de faciliteiten in en om onze boerderij. Wij serveren u in de ochtend een heerlijk ontbijt met mooie streekproducten. Deze kamerprijs is geldig tot en met oktober 2020. In de periode november – maart bedraagt de kamerprijs €115,-.

Prijs per kamer per nacht op basis van1 persoon, €115,-*
U geniet van de prachtige luxe suite met de faciliteiten in en om onze boerderij. Wij serveren u in de ochtend een heerlijk ontbijt met mooie streekproducten. Deze kamerprijs is geldig tot en met oktober 2020. In de periode november – maart bedraagt de kamerprijs €100,-.

Kortingsarrangementen

Nazomerweek arrangement voor 2 personen, €775,-*
Een week lang, van vrijdag tot vrijdag of van maandag tot maandag (7 nachten), heerlijk verblijven in een van onze fijne suites en onze boerderij op de eeuwenoude terp van Jannum. Met elke ochtend een uitgebreid ontbijt met verse streekproducten. In plaats van €910,- betaalt u slechts €775,-. Geldig t/m oktober 2020. Dus ook in de herfstvakantie.

Nazomer-midweek arrangement voor 2 personen, € 450,-*
Van maandag tot vrijdag (4 nachten) relaxen in een van onze fijne suites en andere faciliteiten in en om onze boerderij. Met elke ochtend een uitgebreid ontbijt met verse streekproducten. In plaats van €520,- betaalt u slechts € 450,-. Geldig t/m oktober 2020. Dus ook in de herfstvakantie.

* Deze tarieven zijn inclusief elke ochtend een heerlijk ontbijt met veel verse streekproducten, exclusief € 1,- toeristenbelasting per persoon per nacht.

TARIEVEN VERGADERRUIMTE(N) EN -ARRANGEMENTEN

Onze vergaderfaciliteiten zijn onder strikte voorwaarden te gebruiken zodat we samen de corona-maatregelen kunnen handhaven.

We vertellen alvast even iets over de mogelijkheden. Want vergaderen in onze terpboerderij is altijd maatwerk. De prijs is afhankelijk van tijdsduur, het aantal deelnemers, en de combinatie met overnachtingen/lunch/diners en arrangementen. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen een dagdeel te vergaderen en een dagdeel een activiteit te doen. Geheel zelfstandig om met een facilitator. En wat zijn de lunch- of dinerwensen? Op basis van uw wensen ontvangt u van ons een offerte op maat.

Menu