1. HOME
  2. chevron_right
  3. BOEKEN

In de winterperiode – november tot en met maart – is onze B&B in de weekenden geopend voor groepen van 6 tot 8 personen. Een prachtige gelegenheid voor een familie- of vriendenweekend. Doordeweeks verwelkomen we hier groepen – tot 12 personen – die willen vergaderen of voor een teambuilding komen. Wat je verblijf hier heel bijzonder maakt, is een live cooking arrangement. Neem voor winterreserveringen of vergaderarrangementen altijd contact met ons op, want dat is maatwerk.

Als je in de zomerperiode – april tot en met oktober – bij ons wilt logeren, dan heb je ruime keus uit verschillende arrangementen. Die kun je gewoon online boeken. En hoe langer je hier logeert, hoe voordeliger de overnachtingsprijs. Terpboerderij Stilleven is een plek om tot rust te komen. Daarom is het minimum verblijf in onze B&B twee nachten. Vaste ingrediënten zijn de uniek gestylde luxe suites, elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse streek- en biologische producten en gebruik van faciliteiten in en om de boerderij. Uiteraard voor twee personen of voor één persoon per suite. Je kunt bij ons op maandagen en op vrijdag inchecken en hebt de keuze uit:

nov – apr
2 personen
mei – okt
2 personen
nov – apr
1 persoon
mei – okt
1 persoon
Weekendverblijf, van vrijdag – zondag, 2 nachten € 240,- € 275,- € 210,- € 245,-

Je checkt in op vrijdag vanaf 16:00 uur. Kom gerust eerder om alvast de mooie natuur en de pittoreske dorpjes te verkennen. ’s avonds kun je heerlijk culinair genieten in lokale restaurantjes, zoals in Zwarte Haan, het Lands End van Nederland. Na het overheerlijke ontbijt op zaterdagmorgen trek je er fijn op uit; richting de indrukwekkende Waddenkust of naar Dokkum, het meest noordelijke elfstedenstadje met z’n leuke winkeltjes en gezellige terrasjes. Ja slaapt op zondag heerlijk uit en neemt alle tijd voor nog zo’n fameus ontbijt. Dankzij de optionele late checkout* verleng je dit weekend om aan het einde van de middag optimaal uitgerust weer naar elders te gaan.

* Late checkout om 16:00, meerprijs € 15,- per suite. Je kunt dit de dag voor je vertrek doorgeven.

De prijzen zijn inclusief elke ochtend een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse -, biologische – en streekproducten, exclusief € 1,50 p.p.p.n toeristenbelasting.
De inchecktijd is vanaf 16:00 uur. Uitchecken kan tot 10:30 uur.

Menu