TERPSESSIE: HEISESSIE OP EEN TERP

NIEUWE STRATEGIE BEPALEN OP EEN TERP

Past de strategie van je bedrijf of organisatie nog wel bij de huidige tijd? Hoe kom je daar achter en wat is er dan nodig om vol vertrouwen de toekomst in te gaan? Missie, visie en strategie zijn mooie begrippen. De kunst is om ze inhoud te geven die ertoe doet. Wij helpen je daarbij*, want zo’n sessie vergt wel wat ervaring en begeleiding om tot de kern te komen. We doen het tijdens een zogeheten Terpsessie. Net zoiets als een heisessie maar toch weer eens wat anders dan in een bedompt businesshotel. In Terpboerderij Stilleven, op dat verstilde terpje van Jannum, ben je weg van de waan van de dag en krijg je frisse ideeën.

Een impactvolle Terpsessie duurt minimaal twee dagen. Overdag vinden intensieve sessies plaats gericht op het bereiken van je doelstelling van deze sessie. Jij en je collega’s s worden niet gespaard, want als begeleiders houden we je soms een spiegel voor. Om zo te komen tot de kern en een realistische, haalbare ambitie voor de zaak. Je logeert met je collega’s in onze comfortabele suites die overdag ook een fijne plek zijn om je in alle rust even terug te trekken. Uiteraard zorgen we goed voor de inwendige mens met passende culinaire arrangementen.

Een Terpsessie is maatwerk en vergt ook voorbereidingen van ons. Na een intakegesprek werken we een maatwerkofferte uit die past bij jouw wensen. Vraag gerust welke opties er zijn om jouw organisatie weer scherp aan de wind te laten varen.

* Jan Massier, eigenaar van Terpboerderij Stilleven is tevens eigenaar van BePresent, een advies- en coachingspraktijk. Jan heeft veel ervaring in het begeleiden van (management)teams bij het bepalen van hun strategie en businessplannen. Hier heb je zijn CV.

WIL JE MEER WETEN?

Verstuur dan hier je gegevens. Wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Bellen is nog sneller: 06 5111 0090.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld

* Wel even invullen.

Doe de test 18 + 2 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan

TEAMBUILDING MET WEIDETOCHT

Functioneert jouw team niet optimaal? Kom dan eens langs en ervaar onze unieke en impactvolle teambuildingaanpak. Wij zorgen dat alle teamleden heldere inzichten krijgen in de doelstellingen van hun team en in de persoonlijke sterktes en kwaliteiten van elk teamlid. Vervolgens ontdekken ze de optimale rolverdeling binnen het team om gezamenlijk de gestelde doelen te kunnen verwezenlijken. Zonder veel theorie, maar wel met veel praktische zaken en ervaringen waarbij diverse werkvormen de revue passeren.

Als vast onderdeel van dit programma gaat het team een Weidetocht lopen waarin ze existentiële onderwerpen bespreken met verrassende uitkomsten. Tijdens deze wandeltocht is een ontmoeting met je basale waarden en die van je collega’s onvermijdelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw team.

keyboard_arrow_up