IDEALE LOCATIE VOOR TEAMSESSIES

Terpboerderij Stilleven is een ideale locatie voor teamsessies, vergaderen, workshops en coachingprogramma’s waar stilte en privacy zijn gegarandeerd. De comfortabele Terp Seal, met uitzicht over de terp en monumentale schuur is standaard ingericht voor 8-10 personen. Hier vind je uiteraard de modernste apparatuur voor je audio-visuele ondersteuning. Dan is er de Greide Seal met z’n entree naar het buitenterras en de tuin, ook geschikt voor 8-10 personen. De Grutte Skuorre, onze grote monumentale rietgedekte schuur is een machtige, inspirerende plek voor creatieve workshops zoals schilder- en beeldhouwlessen en heeft een directe toegang tot het grote erf achter de boerderij.

JOUW EIGEN TEAMSESSIE?

Wil je hier – als coach, manager of adviseur – een meerdaagse groepsessie organiseren? Dat kan dan in combinatie met overnachtingen. Zo heb je hele boerderij, de grote tuin en het buitenerf tot je beschikking. In de sfeervolle en inspirerende ambiance van deze fraaie boerderij heeft je vergadering of workshop veel impact en bereik je zo mooie resultaten! Ook is het mogelijk om het 12e eeuwse kerkje een plek in je programma te geven.

VERZORGING

Uiteraard word je goed verzorgd qua eten en drinken: koffie, thee en versnaperingen van de lokale bakker zijn standaard bij de prijs inbegrepen. We verzorgen ook je lunch met zoveel mogelijk producten hier uit de streek. Ook kun je de dag leuk afsluiten met een proeverijtje van ons assortiment Kâld Kletske bieren van de Dokkumer Bierbrouwerij. Al dan niet gelardeerd met een heerlijk garnituur van lokale gerechtjes en snacks. Dineren kan altijd in een van de lokale restaurants bijvoorbeeld in Dokkum, Anjum of Zwarte Haan. Een heel leuk uitje ter afwisseling.

ONVERGETELIJK EN HEEL ERG LEKKER: LIVE COOKING DINER

Een schitterend alternatief voor een diner op locatie, hier in Terpboerderij Stilleven dus, is een  live-cooking arrangement. Dan gaan de koks van JanCooks4You helemaal los op een menu dat jij van te voren hebt samengesteld. Met een prachtig aanbod van biologische- en verrassend mooie streekproducten. Alles vers en met passie live voor jou bereid in onze sfeervolle Grutte Skuorre. Het diner wordt op een feestelijk gedekte tafel geserveerd in de warme ambiance van de  Terpseal of Greideseal. Uiteraard met een bijpassend assortiment van frisdranken, lokale biertjes en heerlijke wijnen. We werken je wensen graag uit in een maatwerkofferte. Vraag naar de mogelijkheden.

keyboard_arrow_up