1. HOME
  2. chevron_right
  3. WORKSHOPS

WORKSHOPS

WORKSHOPS IN ONZE TERPBOERDERIJ

Onze boerderij beschikt over hele fijne workshopruimten. Hier organiseren we zelf en in samenwerking met coaches en trainers workshops. Bijvoorbeeld op het gebied van mindfulness, creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. Onze faciliteiten zijn ook te huur voor bureaus of coaches die in alle rust aan de slag willen met hun eigen programma’s. We ondersteunen u graag. De comfortabele Terp Seal, met uitzicht over de terp en onze monumentale schuur is standaard ingericht voor 8-10 personen. Hier vind je uiteraard de modernste audio-visuele apparatuur voor je presentaties. Dan is er de Greide Seal met z’n entree naar het buitenterras en de tuin, ook geschikt voor 8-10 personen. De Grutte Skuorre, onze grote monumentale rietgedekte schuur is een machtige, inspirerende plek voor creatieve workshops zoals schilder- en beeldhouwlessen.

JOUW EIGEN WORKSHOP of TEAMSESSIE

Wil je hier – als coach, manager of adviseur – je eigen groepsessie organiseren? Dat kan in combinatie met overnachtingen. Dan staat de hele boerderij tot je beschikking. In de sfeervolle en inspirerende ambiance van onze boerderij krijgen je workshops meer impact en bereik je mooie resultaten! Ook wij kunnen je workshop ondersteunen: geen heisessie in een klassiek businesshotel maar een heuze Terpsessie. Als interim manager en marketing professional heeft Jan er veel ervaring in. Uiteraard word je ook goed verzorgd qua eten en drinken: Koffie, thee en versnaperingen van de lokale bakker zijn standaard bij de prijs inbegrepen. We verzorgen ook je lunch met zoveel mogelijk producten hier uit de streek. Combineer dat bijvoorbeeld met een live-cooking arrangement in de Terpseal. Iets dat je nooit zult vergeten. Prijs op aanvraag.

ARRANGEMENTEN VOOR JOUW VERGADERING

Terpsessie teambuilding programma, een bijzonder alternatief voor de klassieke heisessie.
Begeleide strategiesessie voor een aangescherpt business- of organisatieplan.
Bezoek aan een moderne melkveehouderij, leren over hun bedrijfsvoering, werken in en met de natuur, de verregaande automatisering.
Wadlopen onder leiding van een gids (seizoensactiviteit, afhankelijk van weersomstandigheden en getijden).
Terpenfietstocht langs de flieterpen en de hoogste terp van West Europa – Hegebeintum – met op elke terp een eeuwenoud kerkje ter bezichtigen.
Bezoek aan de grootste en nog werkende molen in Burdaard, de Zwaluw.
Waadràne excursie langs boerenbedrijven die natuurinclusief werken en biodiversiteit stimuleren (seizoensgewonden).
Workout vitaliteit onder leiding van een personal trainer.
Schilderworkshop onder de artistieke leiding van Roel de Jong, beeldend kunstenaar en docent.
Wandeltocht over de Noord-Friese kwelders met een bezoek aan het Kweldercentrum Noarderleech.