JOUW KAMER(S)

Je mag kiezen uit vier luxe B&B-suites, vernoemd naar de vier bekendste Friese weidevogels. Elke suite heeft een uniek eigen karakter en is ingericht met veel gevoel voor stijl en comfort. Elk met een riant tweepersoons boxspringbed in de opstelling 2-persoons of in twee 1-eenpersoons, een eigen toilet en een aangename comfortabele regendouche.

DE LJIP

mindful design, Boeddhistische sereniteit

DE SKRIES

prachtige tuinkamer met een sfeervol antiek gebint

DE TJIRK

serene rust, natuurlijke charme en ultiem comfort

DE STRÂNLJIP

stoer en stylish, relaxen in jaren 20 stijl

Elke suite heeft een kamerbrede doorkijk naar de oude stalmuur waaraan nog steeds de verweerde drinkbakjes hangen voor de koeien die hier zo’n 150 jaar hebben gestaan. Door de gerestaureerde stalramen kijk je de weidse tuin in, waar elk jaargetijde steeds weer z’n mooiste kant laat zien. Neem een online kijkje en reserveer de kamer(s) van jouw keuze.

PRIJZEN

Terpboerderij Stilleven is geen rustpunt voor slechts een nacht. Dan zou jij jezelf écht tekort doen. Dit is een plek om tot rust te komen en te genieten van de stilte, de schitterende natuur en van de Friese gastvrijheid. Daarom is het minimum verblijf in onze B&B 2 nachten. En hoe langer je verblijf, hoe voordeliger de prijs per nacht.

Prijzen op basis van 2 personen per suite*:

Laag seizoen Hoog seizoen
Weekend, vrijdag – zondag, 2 nachten € 275,- € 295,-
Lang weekend, vrijdag – maandag, 3 nachten € 375,- € 395,-
Midweek, maandag – vrijdag, 4 nachten € 460,-  € 495,-
Korte week, maandag – zondag, 6 nachten € 735,- € 790,-
Hele week, maandag – maandag, 7 nachten
Hele week, vrijdag – vrijdag, 7 nachten
€ 795,- € 865,-

* Bij bezetting door 1 persoon geldt een korting van €15,- per nacht per suite.
Hoogseizoen: juni, juli en augustus. Laagseizoen: de overige maanden.

Onze prijzen zijn:

  • inclusief luxe bed- en badlinnen, een heerlijk uitgebreid ontbijt met verse en biologische streekproducten, gebruik van gezamenlijke faciliteiten zoals de riante tuin, de veranda met weids uitzicht en binnenruimten, parkeren
  • exclusief € 1,50 p.p. per nacht toeristenbelasting achteraf te betalen

In- en uitchecken

Inchecken vanaf 16:00 uur, uitchecken tot 10:30 uur. Optioneel: late checkout op zondag 16:00 uur, + €15,- per kamer. Dit kun je ook een dag voordat je uitcheckt doorgeven.

Heb je andere wensen?

Wil je langer blijven of de hele boerderij afhuren, bijvoorbeeld voor een gezellig weekend met familie of vrienden, een cursus of andere bijeenkomsten? Neem contact met ons op voor een speciale prijs.

keyboard_arrow_up