1. HOME
  2. chevron_right
  3. FACILITEITEN
  4. chevron_right
  5. VERGADEREN

VERGADEREN IN ONZE TERPBOERDERIJ

Bijzonder vergaderen doet u in een van onze vergaderruimten in onze monumentale boerderij. De comfortabele Terp Seal, met uitzicht over de terp en onze monumentale schuur is standaard ingericht voor 8-10 personen. Is uw groep iets groter, overlegt u dan even met ons over een alternatieve schikking. In deze vergaderzaal vindt u uiteraard de modernste audio-visuele apparatuur voor uw presentaties. Ook kunt u de Greide Seal met z’n entree naar het buitenterras en de tuin gebruiken als vergaderruimte. De Grutte Skuorre, onze grote monumentale rietgedekte schuur met z’n originele gebinten, schoren, juffers en gordingen is zeer geschikt voor bijeenkomsten, workshops en trainingen voor grotere groepen. Gewoon een machtige plek die uw vergadering hier tot een unieke beleving maakt.

VERGADERARRANGEMENTEN

Wij kunnen uw vergaderarrangement, zoals een strategieworkshop en Terpsessie, volledig en op maat verzorgen en zelfs uw meeting faciliteren. Als oud ICT- en marketing professional heeft Jan er veel ervaring in. Wanneer u hier vergadert, wordt u uiteraard ook goed verzorgd qua eten en drinken: Koffie, thee en versnaperingen van de lokale bakker zijn standaard bij de prijs inbegrepen. We verzorgen ook uw lunch met zoveel mogelijk producten hier uit de streek. De mooiste beleving is als u ook blijft overnachten. U ervaart de nachtelijke stilte in onze comfortabele kamers of terpappartementjes naast de boerderij onder de prachtige sterrenhemel van Noard-East Fryslân. Combineer dat bijvoorbeeld met een live-cooking arrangement in de grote schuur. U zult dat nooit vergeten.

De Terp Seal
De Greide Seal
De Grutte Skuorre

ARRANGEMENTEN VOOR UW VERGADERING

Terpsessie teambuilding programma, een bijzonder alternatief voor de klassieke heisessie.
Begeleide strategiesessie voor een aangescherpt business- of organisatieplan.
Bezoek aan een moderne melkveehouderij, leren over hun bedrijfsvoering, werken in en met de natuur, de verregaande automatisering.
Wadlopen onder leiding van een gids (seizoensactiviteit, afhankelijk van weersomstandigheden en getijden).
Terpenfietstocht langs de flieterpen en de hoogste terp van West Europa – Hegebeintum – met op elke terp een eeuwenoud kerkje ter bezichtigen.
Workshop pizzabakken (zomerperiode) onder leiding van een internationale topkok die in onze buurt is neergestreken.
Bezoek aan de grootste en nog werkende molen in Birdaard.
Waadràne excursie langs boerenbedrijven die natuurinclusief werken en biodiversiteit stimuleren (seizoensgewonden).
Workout vitaliteit onder leiding van een personal trainer.
Schilderworkshop onder de artistieke leiding van Roel de Jong, beeldend kunstenaar en docent.
Wandeltocht over de Noord-Friese kwelders met een bezoek aan het Kweldercentrum Noarderleech.